Korean Skincare

Korean skincare

Korean Skincare wordt ook wel aangeduid met K-beauty. Het is razend populair in Azië en Amerika, en begint in Europa steeds meer bekendheid te krijgen. Waarom zijn ze zo in de ban van de beauty geheimen uit Korea?

Voor hen gaat schoonheid over welzijn en zorg voor jezelf. Ze hebben een schoonheidsroutine van 1-10 stappen, waarmee je elke dag een paar minuten de tijd kunt nemen om je beter te voelen en beter te worden. Schoonheid is een ritueel en onderdeel van je levenstijl.

Eigenlijk is het zelfs meer dan dat, het is een mindset. De manier waarop je huid eruitziet en aanvoelt, is voor hen prioriteit nummer één. De huidcultuur gaat verder dan producten, zowel mannen als vrouwen doen er alles aan om hun huid te beschermen en te verzorgen; ze gebruiken paraplu’s om hun huid tegen UVA-stralen te beschermen, drinken anti-oxidant thee om vroegtijdige veroudering te voorkomen, gebruiken de hele dag luchtbevochtigers op kantoor om hun huid te beschermen tegen uitdroging door de wind.

Koreaanse huidverzorging wint steeds meer aan populariteit, vanwege de kwaliteit-prijsverhouding en innovatieve ingrediënten. De 10-stappen Koreaanse skincare routine kun je dan ook bij ons vinden. Onze huidspecialist kan je adviseren welke serums en crèmes er bij uw huid passen en welke er met elkaar vermengt kunnen worden. Benieuwd naar de producten, neem alvast een kijkje op www.skindalous.nl of volg een van haar beauty & styling workshops!