Over ons

Welkom in de grootste Aziatische supermarkt van ’t Gooi!

We bestaan al meer dan 40 jaar. Wij staan garant voor een heerlijke Aziatische keuken in je eigen huis en ook nog makkelijk te bereiden. Je kunt alles authentiek van scratch maken, maar in veel van onze specialiteiten, zie je dat we je kunnen helpen met de juiste marinades en ingrediēnten in deze one-stop-toko. Wat we ook belangrijk vinden is dat we eerlijke, lage prijzen hanteren, zodat je veel kwaliteit en waar voor je geld krijgt. 

We hebben een zeer breed en specialistisch assortiment. Ondanks dit, proberen we toch persoonlijke service te bieden en onze klanten te adviseren om een heerlijke rijsttafel te bereiden met gemak.

Historie

Eerst zijn we begonnen als een Chinees-Indonesisch restaurant in het Hilvertshof, in het hoekje naast de V&D. Echter in de laatste 36 jaar heeft de familie Cheung deze Aziatische speciaalzaak opgebouwd tot een waar begrip in ’t Gooi. 

De heer Cheung houdt van koken. Vroeger stond hij in de keuken Indonesische afhaal gerechten te maken. Dit heeft hij ongeveer 25 jaar gedaan. Vanwege het grote assortiment en vele inspanningen in het koken, wilde hij zich toch richten op het adviseren van klanten in de winkel en het delen van zijn kookkennis en ervaring. Er zijn nog enkele producten die hij nog wel vers maakt. Dit zijn zeker de favorieten en het proberen waard, namelijk de kroepoek, sponscake en sambal.

Mevrouw Cheung is een echte yoga- en sportfanaat. Zij kan goede adviezen geven welke theesoorten van de 40 het beste bij je passen, en welke Oosterse kruiden en voeding interessant zijn voor verjonging en een verhoogde Qi. Ze is al dik in de 60, maar je zou haar maar maximaal de helft van de jaartjes geven en er is nog geen grijs haartje te bekennen. Korean skincare van www.Skindalous.nl draagt hier zeker aan bij!